Komunikat dotyczący konkursu na stanowisko dyrektora SPZZOZ w Płońsku

• 05.08.2021, 17:49 (aktualizacja 16.08.2021, 16:37)
Komunikat dotyczący konkursu na stanowisko dyrektora SPZZOZ w Płońsku Fot. zbiory Starostwa Powiatowego w Płońsku
W środę, 4 sierpnia, w Starostwie Powiatowym w Płońsku odbyło się drugie posiedzenie komisji konkursowej powołanej do przeprowadzenia konkursu na stanowisko dyrektora Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej im. Marszałka Józefa Piłsudskiego w Płońsku.

Podczas posiedzenia Komisja, w składzie Przewodniczący komisji konkursowej - Krzysztof Wrzesiński, Anna Czerniawska, Arkadiusz Garbacki, Mirosław Opolski, Dariusz Umięcki oraz Przedstawiciel Rady Społecznej Szpitala – Stefan Pawłowski, zatwierdziła oferty pod względem formalnym.

- „Do konkursu przystąpiło 5 kandydatów, wszyscy przeszli ocenę formalną i zostali zaproszeni do kolejnego etapu. Kolejne posiedzenie komisji konkursowej, na którym kandydaci przedstawią swoje koncepcje funkcjonowania SPZZOZ w Płońsku, zaplanowano na 10 sierpnia.” – mówi Krzysztof Wrzesiński przewodniczący komisji konkursowej.

Info. za Starostwo Powiatowe

__1

Podziel się:

Oceń:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu _______. _________ z siedzibą w ________ jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe